Big Event 2020

BELANGRIJK NIEUWS:

ANNULERING BIG EVENT

Beste mensen,
Vanwege het besluit van de regering om alle evenementen t/m 31 maart af te lassen i.v.m. het Corona-virus, hebben we tot onze GROTE SPIJT de keuze moeten maken om het Big Event van 5 april te cancelen. 🥺

Het kabinetsbesluit van 31 maart, is een voorlopige maatregel en kan verlengd worden. Voor ons is het risico om pas ná 31 maart te horen of het wél of niet door kan gaan, te groot in het kader van de investeringen die we moeten doen.

GOED NIEUWS 😍
We gooien de handdoek niet in de ring. Er is vanmiddag overleg geweest met zowel de Zandkunstenaar (Gert van der Vijver), spreker Olaf ten Napel en de De Kroeze Danne Vakantie- en Conferentiecentrum. Zij zijn akkoord om het evenement te verplaatsen naar Palmzondag, 28 maart 2021. We hopen je dan graag te ontmoeten, of natuurlijk bij één van onze Transformed Meetings.

We bidden in deze onzekere tijden, dat je jouw schuilplaats mag vinden in God. Uiteindelijk heerst Jezus over alle dingen, ook over het Corona-virus. Het is goed om voor Nederland te bidden dat velen hun rust bij Jezus, de opgestane Heer mogen vinden! ✝️🙏

WAT?
Het Big Event is een speciale meeting waar elk jaar veel mensen op af komen. Er wordt gebruik gemaakt van muziek, zandkunst en multimedia. Olaf ten Napel zal een inspirerende boodschap brengen die je toe kunt passen op jouw leven. Het Big Event wordt jaarlijks georganiseerd door de christelijke jongerenbewegingen  Transformed en Heartbeat Nederland. Voor de vierde keer op rij vindt dit evenement plaats op conferentiecentrum de Kroeze Danne in Ambt Delden

THEMA?
Het thema van dit jaar is: ‘Verraad, Pasen door de ogen van Petrus’.
Tijdens het event wordt je meegenomen in een indrukwekkend verhaal over Petrus.

ARTIESTEN?
Gert van der Vijver, als de zandkunstenaar bekend van TV, heeft een grote rol tijdens de meeting. Met zandkunst weet hij je hart te raken als het verhaal verteld wordt. Verder is er een praatje van Olaf ten Napel. Onze eigen band, Heartbeat Worship, zorgt voor de muziek.

WAT VOOR MUZIEK?
Er worden zowel ‘Worship-nummers’ als nummers van bijv. Marco Borsato gezongen. Je mag lekker meezingen, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook!

IK BEN GEEN CHRISTEN
Het Big Event is er voor iedereen. Als je niks hebt met de kerk is het programma ook mooi en goed te volgen. Je zou het kunnen vergelijken met het populaire evenement de Passion. Ook veel mensen die geloven bekijken dit en merken dat het hen inspireert.

KOSTEN?
Om bij het Big Event te zijn hoef je niks te betalen! Er is wel een collecte, maar het is helemaal aan jou of je daar wat aan wilt geven.

LEEFTIJD?
Het Big Event is er voor ALLE leeftijden.
De eerste dienst is meer geschikt voor kinderen.
Wel moet je je afvragen of (hele) kleine kinderen ruim 1,5 stil kunnen zitten.
Zie het in die zin ook een beetje als een theaterproductie, waar je doorgaans ook geen kleine kinderen zal zien (tenzij het echt gaat om kindertheater, maar dat is niet het geval bij het Big Event).

WANNEER?
Het Big Event wordt gehouden op 28 maart 2012 om 15.00 en 19.30 uur. Het is handig om minimaal 30 minuten voor het begin aanwezig te zijn. Dan weet je zeker dat je een mooi plekje vindt! We verwachten namelijk dat het heel druk wordt. De beide meetings zijn hetzelfde. De meeting van 15.00 uur leent zich door de tijd ook goed voor gezinnen met kinderen.

HOEVEEL MENSEN KOMEN ER?
Per meeting is er plek voor ruim 1000 mensen. Zoals we al zeiden: kom op tijd om een mooi plekje te scoren.

WAAR IS HET?
Het Event is op de Kroeze Danne, Ambt Delden, Kappelhofsweg 14.

IK HEB NOG EEN VRAAG
Dat is prima. Je kan ons dan het beste even mailen: info@transformed.nl. Dat geldt ook voor de pers.

PROMO BIG EVENT

Impressie Big Event