Big Event 2019

LET OP!
Zondag zijn er wegwerkzaamheden in Twente. Dit kan zorgen voor vertragingen.
Lees er hier alles over en kom op tijd, zodat je niets hoeft te missen 🙂

WAT?
Het Big Event is een speciale meeting waar elk jaar veel mensen op af komen. Er wordt gebruik gemaakt van muziek, zandkunst en multimedia. Gor Khatchikyan zal een inspirerende boodschap brengen die je toe kunt passen op jouw leven. Het Big Event wordt jaarlijks georganiseerd door de christelijke jongerenbewegingen  Transformed en Heartbeat Nederland. Voor de derde keer op rij vindt dit evenement plaats op conferentiecentrum de Kroeze Danne in Ambt Delden

THEMA?
Het thema van dit jaar is: ‘De vergeten prins’. Tijdens het event wordt je meegenomen in een indrukwekkend verhaal over een jongen die gevlucht is voor een nieuwe koning. Op een dag zoekt deze koning de jongen op. Waarom de koning dat doet? Dat zul je tijdens het event ontdekken!

ARTIESTEN?
Gert van der Vijver, als de zandkunstenaar bekend van TV, heeft een grote rol tijdens de meeting. Met zandkunst weet hij je hart te raken als het verhaal verteld wordt. Verder is er een praatje van Gor Khatchikyan en vertelt Klaudia haar indrukwekkende levensverhaal. Onze eigen band, Heartbeat Worship, zorgt voor de muziek.

WAT VOOR MUZIEK?
Er worden zowel ‘Worship-nummers’ als nummers van bijv. Marco Borsato gezongen. Je mag lekker meezingen, maar alleen luisteren mag natuurlijk ook!

IK BEN GEEN CHRISTEN
Het Big Event is er voor iedereen. Als je niks hebt met de kerk is het programma ook mooi en goed te volgen. Je zou het kunnen vergelijken met het populaire evenement de Passion. Ook veel mensen die geloven bekijken dit en merken dat het hen inspireert.

KOSTEN?
Om bij het Big Event te zijn hoef je niks te betalen! Er is wel een collecte, maar het is helemaal aan jou of je daar wat aan wilt geven.

LEEFTIJD?
Het Big Event is er voor ALLE leeftijden. Wel moet je je afvragen of (hele) kleine kinderen ruim 1,5 stil kunnen zitten.
Zie het in die zin ook een beetje als een theaterproductie, waar je doorgaans ook geen kleine kinderen zal zien (tenzij het echt gaat om kindertheater, maar dat is niet het geval bij het Big Event).

WANNEER?
Het Big Event wordt gehouden om 15.00 en 19.30 uur. Het is handig om minimaal 30 minuten voor het begin aanwezig te zijn. Dan weet je zeker dat je een mooi plekje vindt! We verwachten namelijk dat het heel druk wordt. De beide meetings zijn hetzelfde. De meeting van 15.00 uur leent zich door de tijd ook goed voor gezinnen met kinderen.

HOEVEEL MENSEN KOMEN ER?
Per meeting is er plek voor ruim 1000 mensen. Zoals we al zeiden: kom op tijd om een mooi plekje te scoren.

WAAR IS HET?
Het Event is op de Kroeze Danne, Ambt Delden, Kappelhofsweg 14.

IK HEB NOG EEN VRAAG
Dat is prima. Je kan ons dan het beste even mailen: info@transformed.nl. Dat geldt ook voor de pers.

Promo Big Event 2019

Impressie Big Event