ANBI Gegevens Stichting Transformed

Stichting Transformed
Statutair gezeteld in Rijssen
kantoor en postadres: Gildenweg 8b, 7641 AZ WIERDEN
RSIN/Fiscaalnummer: 814820864
KvK: 08127866

Stichting Transformed is door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Dit houdt in dat Stichting Transformed zich voor 90% of meer, inzet voor het algemeen nut, zoals beschreven staat in onze statuten. Hier kunt u meer voorwaarden lezen waar een ANBI Instelling zich vanuit de rijksoverheid aan moet houden.
Giften aan een ANBI zijn aftrekbaar bij de belasting.

Stichting Transformed is afhankelijk van giften en heeft geen medewerkers in vaste dienst. Bestuurders worden niet financieel beloond voor bestuurlijke taken.

De belastingdienst verplicht ANBI instellingen om in het kader van transparantie een aantal gegevens openbaar te maken via internet.

Hier kunt u onze statuten vinden.
Hier kunt u het meerjarenplan 2018-2022 vinden
Hier kunt u het jaarverslag en jaarrekening 2018 vinden

Steun ons!

Transformed is een vrijwilligersorganisatie en voor al haar activiteiten afhankelijk van giften. Zonder onze giftengevers kunnen wij het werk niet doen en we worden altijd enorm bemoedigd als mensen ons eenmalig of maandelijks willen ondersteunen. We zijn een ANBI instelling, dat houdt in dat giften aan onze voor de belasting ‘aftrekbaar’ zijn. Klik hieronder om online te doneren. Super bedankt!

Stichting Transformed

Hey, wij zijn Transformed. We noemen ons dé christelijke jongerenbeweging van Twente. Sinds 2005 zijn wij actief. Wij zijn enthousiast over Jezus, en bieden jou een plek aan waar je Jezus kan leren kennen en vrienden kan maken.

Contact

Gildenweg 8b
7641 AZ Wierden

Kvk 08127866  |  IBAN NL44RABO0101058713  |  BIC RABONL2U  |  Transformed is ANBI erkend