Algemene voorwaarden

Wil jij Transformed steunen met een gift? Wat gaaf! De onderstaande voorwaarden zijn dan van toepassing.

ANBI

Stichting Transformed is door de belastingdienst aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Dit houdt in dat Stichting Transformed zich voor 90% of meer, inzet voor het algemeen nut, zoals beschreven staat in onze statuten. Giften aan een ANBI zijn belasting-aftrekbaar. Lees meer op onze ANBI-pagina.

Giften

Kies je er voor ons te steunen via deze website, dan zal je betaling verwerkt worden door Mollie.com. Kies je voor iDeal, dan is het niet mogelijk je gift te storneren. Maak je gebruik van een eenmalige of doorlopende gift via SEPA Incasso, dan geldt het volgende:

Door het formulier in te vullen en op verzenden te drukken, geef je toestemming om een eenmalige of doorlopende incasso opdracht te sturen. Dit betekent dat Mollie jouw gift gaat incasseren in opdracht van Stichting Transformed. Als je het hier niet mee eens bent, kun je je gift terug laten boeken door binnen acht weken contact op te nemen met je bank (vraag hiervoor je bank om de voorwaarden).

Een mailtje of briefje naar stichting Transformed is voldoende om de machtiging in te trekken. Wij zetten de automatische incasso dan stop.

 

Stichting Transformed

Hey, wij zijn Transformed. Wij zijn enthousiast over Jezus, en bieden jou een plek aan waar je Jezus kan leren kennen en vrienden kan maken.

Contact

Gildenweg 8b
7641 AZ Wierden

Kvk 08127866  |  IBAN NL44RABO0101058713  |  BIC RABONL2U  |  Transformed is ANBI erkend